Όνομα επιχείρησης
Σύντομη Περιγραφή
Ο Φιόγκος είναι το μεγαλύτερο σύγχρονο κατάστημα, που μπορεί να σας παρέχει υλικά διακόσμησης για το στολισμό επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Διαθέτει επίσης προϊόντα για την κατασκευή μπομπονιέρας για κάθε εκδήλωση και ταυτόχρονα σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα για τη κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων, εποχιακών γουριών και λαμπάδων.
Τηλέφωνο
2821 036023
Διεύθυνση
Κυδωνίας 35, Χανιά 731 35
Τηλέφωνο: 2821 036023
73100
Σύντομη Περιγραφή
Τα κατάστημά μας, λειτουργεί από τον Απρίλιο του 1980, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης των Χανίων και συγκεκριμένα επί της οδού Κυδωνίας 35. Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργείας του, προτεραιότητα της οικογένειας Κληματσάκη ήταν και συνεχίζει να είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του, με γνώμονα πάντα τον σεβασμό προς τον καταναλωτή & τις ανάγκες του.

Αυτή η πολιτική του καταστήματος, η σκληρή δουλειά καθώς και τα χρόνια εμπειρίας στο επάγγελμα, έκαναν την επιχειρήση να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και οδήγησε στη δημιουργία μίας τοπικής βιοτεχνίας χαρτιού το 2000. Η πρώτη ύλη των προϊόντων που παράγονται είναι α’ ποιότητας και απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, όπως τα ξενοδοχεία, καθώς και όλους τους οικιακούς χώρους.

Στην μεγάλη ποικιλία χαρτικών προστίθονται μία ευρεία γκάμα καθαριστικών, απορρυπαντικών, ειδών υγιεινής & συσκευασίας, καθώς και ορισμένων ακόμη προϊόντων, που διατίθονται τόσο για σε λιανική όσο και σε χονδρική πώληση.
Website
Τηλέφωνο
28210 36023
Διεύθυνση
Κυδωνίας 35, Χανιά
73135